floow background
floow
De Floow kopen,
huren of leasen?

Prijzen

Onze dealers kunnen u hierover informeren.

Voor verhuur kunt u terecht bij floowexperience ( www.floowexperience.nl ).

KOPEN

De FlooW is als basismodel te leveren, aan te vullen met diverse accessoires. Die bestaan uit bijvoorbeeld een 2e lithium ion accu welke uw actieradius aanzienlijk zal vergroten, een automatische CTV versnellingsnaaf, overkapping, customized kleuren en opdruk, etc.. Informeer naar de actuele accessoireslijst en stel jouw eigen FlooW samen.

Opties:
Overkapping
Slot (klasse 4)
Slot (klasse 5)
Niet schakelende automaat
Extra Battery Pack 10Ah
Extra lader
Toptas
Bagage voorziening
Diverse aanhangers, waaronder kidsaanhanger

Onze dealers kunnen u hierover informeren.
1433prijzen_pic_1.jpg

LEASE

Wij kunnen FlooW's leveren via een financial of full operational lease. Daarbij is alle service en onderhoud, maar ook all risk verzekering inbegrepen. Ook een leaseconstructie voor particulieren behoort tot de mogelijkheden. Houdt voor een indicatie aan, dat een all-in overeenkomst voor de FlooW met een looptijd van drie jaar, dan ongeveer € 130,- (excl BTW) per maand kost. Hoeveel brandstof met de auto spaart u uit indien de FlooW uw alternatief is? Behalve de keuze welke leaseconstructie bij uw bedrijf past heb je ook veel keuzemogelijkheden hoe dit met de werknemer verrekend kan worden. Dit is (dus) maatwerk waarvoor wij je graag uitnodigen contact met ons op te nemen.

Na drie jaar lever je de FlooW weer bij ons in en wordt deze een tweede leven gegeven voor een volgende gebruiker. Bij de lease is een track & trace systeem verplicht en levert dat ook voor de gebruiker van de FlooW waardevolle data op om het gebruik in beeld te brengen of de FlooW te traceren in geval van diefstal.
8844prijzen_pic_3.jpg

HUUR

Bij diverse franchisers/verhuurbedrijven kun je de FlooW ook voor een dag (deel) huren om te ervaren wat een geweldige gevoel het rijden op de FlooW je geeft, het FlooW-gevoel, zonder dat je meteen tot aanschaf over hoeft te gaan. De prijzen variëren per locatie en per aanvullend pakket. Richtprijs voor een halve dag is € 36,00. Er is een aantal verhuurlocaties met ieder hun eigen programma voor de lokale recreatie. Zowel vaste routes als speciale arrangementen leiden je door mooie (natuur) gebieden al of niet met een gids die je al het mooie de interessante van die omgeving verklapt.
Dat alles met een fluisterstille FlooW die je met het grootste gemak meeneemt, weer terugbrengt en je verleidt om elders een andere dag met de FlooW te gaan rijden. Op avontuur!
(zie o.a. www.floowexperience.nl )
9844prijzen_pic_2.jpg