floow background
floow

CUSTOMIZE

Standaard is een aantal instellingen naar eigen voorkeur mogelijk:
- Afstand zitting naar trappers (beenlengte)
- Hellingshoek van de rugleuning
- Meerdere standen voor de aandrijfkracht van de motor
- Meerdere versnellingen (traploos)
- Vering op alle vier de wielen individueel afzonderlijk, op gewicht en stug of soepel

Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om:
- Eigen logo van het bedrijf of thema/teksten als opdruk te krijgen
- Kleurkeuze van kunststofdelen en/of het frame
- Diverse accessoires op te nemen voor jouw eigen FlooW naar wens
- Co-creatie voor bedrijfsspecifieke toepassingen

BAGAGE

Een prachtige FlooW-toptas (optie) of een stevige rugzak bieden het eenvoudige comfort om veel mee te kunnen nemen op een praktische manier. Informeer ook naar de mogelijkheden van een dekzeiltje dat de driehoek achter de rugleuning omvat. Het kan bedrukt worden met jouw bedrijfsnaam, logo of motto.
comfort_pic_2.jpg

PARKEREN

Op een normale autoparkeerplaats kunnen drie tot vier FlooW's worden geplaatst. Het meest comfortabele is in jouw eigen garage of berghok. De FlooW kun je gemakkelijk door elke deur met een normale breedte in- en uitrijden.
comfort_pic_3.jpg

VEILIGHEID

De FlooW is samengesteld met elektronica en mechanische onderdelen die hun kwaliteit al ruimschoots hebben bewezen. De aandrijving is betrouwbaar en veilig binnen het frame geplaatst. De vering biedt de mogelijkheid naar gelang de individuele behoefte strakker of losser in te stellen. Hiermee kunt u uw vering soepel of juist stug maken. De schijfremmen (vóór) zijn krachtig genoeg om u veilig te kunnen verplaatsen in het verkeer.
De FlooW is voorzien van een koplamp welke voldoende licht geeft en een achterlicht. beiden worden door de accu gevoed.
De banden zijn ‘lekproof’ wat betekent dat een kleine lekkage niet direct tot een platte band zal leiden. Het karakter van de FlooW in bochten is uniek, waarbij de merkbaar buitenwaartse krachten tegelijkertijd prima door de dynamiek van de wielophanging worden verwerkt. Probeer het zelf maar eens!

Naast reflectoren op de vier spatborden is de FlooW standaard voorzien van een reflecterend logo aan beide zijden en op de neus van de FlooW. Hierdoor wordt u ook in het donker optimaal gezien.
3603Floow_mail_01_3_.png

SERVICE

Goed en tijdig onderhoud voorkomt extra slijtage aan uw FlooW. Bij de aanschaf ontvangt u een uitgebreide handleiding waarin de belangrijkste aandachtpunten voor het onderhoud zijn aangegeven. Een serviceabonnement behoort tot de mogelijkheden, informeer er naar bij uw dealer.
comfort_pic_5.jpg